Om oss

Abacon er et autorisert regnskapskontor som ble etablert vinteren 2018. Vi holder til på sentrumsnære Fjøsanger i Bergen, med gode parkeringsmuligheter og god offentlig transport til kontoret.

Selskapet drives av grunnleggerne Anne-Berit Henriksen og Håkon Hansen som har en visjon om å være innovative i driften, og alltid søke de beste og mest effektive løsningene for deg som kunde. I tillegg har vi gode medarbeidere som sammen utgjør et faglig sterkt og kompetent team.
 

Selv om vi er et nyetablert selskap, har vi til sammen 100 års erfaring fra regnskaps- og databransjen. Vi er autoriserte regnskapsførere med blant annet bakgrunn fra Økonomiforum Bergen AS.

Vi i Abacon fokuserer på personlig kundekontakt, og du som kunde vil få en dedikert regnskapskonsulent som har ansvar for alle oppgaver, og som blir ditt kontaktpunkt mot oss. Ved utstrakt bruk av teknologi skal vi være kostnadseffektive uten at det går utover kvaliteten i vårt arbeid, og vi skal bruke tid der hvor det er mest verdifullt for deg som kunde.

Vi anvender Visma Business som produksjonssystem og legger til løsninger ut fra kundene sitt ønske og behov. Vi tilbyr løsninger på følgende systemer/plattformer:
 

  • Visma Business

  • Visma Dokumentsenter

  • Visma Rapporting

  • Visma Lønn

  • Visma eAccounting

  • Akelius årsregnskapssystemer

  • Betalingsløsninger via www.zdata.no

Ved etablering av kundeforhold får du en egen mailadresse fra oss. Her sendes alle bilag og lignende, og de vil da bli automatisk håndtert hos oss. Denne løsningen er rask og begrenser feilkilder.

Målsetningen vår er å være en solid partner for våre kunder, og vi har et stort fokus på bruk av teknologi for å kunne produsere mest mulig effektivt. I tillegg ønsker vi å være en kompetent samtalepartner i forhold til de spørsmålsstillinger som faller naturlig under vårt fagfelt.

Håkon Hansen 
Partner/Medeier

Håkon Hansen er autorisert regnskapsfører og har utdannelse fra Norges Handelshøyskole og Universitetet i Bergen. ​Han har 10 års allsidig erfaring fra regnskapsarbeid generelt, med spesiell kompetanse på rutiner og tekniske løsninger. Hansen var gründer og initativtaker til Viscon AS , og daglig leder i firmaet i perioden 2003 til 2008. Han har også bakgrunn som daglig leder i Økonomiforum Bergen As fra 2008 til 2017, et mellomstort regnskapskontor med omkring 20 ansatte. 

Anne-Berit Henriksen
Partner/Medeier

Anne Berit Henriksen er autorisert regnskapsfører fra 2013, og har en bachelor i økonomi og administrativ retning/ regnskapsfører fra BI. Hun har 10 års erfaring fra lønningskontor, og 4 års erfaring med regnskap og lønn. Fra 2012 til 2018 jobbet Henriksen som regnskapsfører hos Økonomiforum.  Anne Berit Henriksen kan hjelpe deg med regnskap, lønn, avstemminger og dokumentasjon, samt årsoppgjør. 

Kjersti Lihaug Bergsvik 
Regnskapsfører

​Kjersti Lihaug Bergsvik har over 10 års erfaring fra regnskapsarbeid. Hun kom til Abacon høsten 2018 fra Økonomiforum.
Hun er utdannet allmennlærer fra Høyskolen i Bergen, men valgte regnskap og økonomi som sitt virke allerede i 2008.
Kjersti kan hjelpe deg med regnskap, lønn, avstemminger og dokumentasjon. 

Ruth Lid Kyrkjeteig
Aut. Regnskapsfører

Ruth Lid Kyrkjeteig er autorisert regnskapsfører. Hun kommer fra Økonomiforum, hvor hun var ansatt i 12 år. Før det var hun 5 år hos Sykkelbutikken, hvor hun fungerte som regnskaps- og økonomiansvarlig.
Ruth bor på Stanghelle, men kommer opprinnelig fra Dale hvor også startet sin karriere hos Dale of Norway.

Ruth kan hjelpe deg med alt innen regnskap og økonomi.

Bjørnar Bjunes  
Aut. Regnskapsfører

Bjørnar Bjunes er autorisert regnskapsfører og er utdannet siviløkonom.
Bjørnar har god kompetanse på regnskap generelt, men har spesielt mye erfaring innenfor eiendom og detaljhandel.
Han har mer enn 10 års erfaring fra regnskapsbransjen som ansatt i Økonomiforum
Bjørnar kan hjelpe deg med alt innen regnskap, lønn, avstemminger og dokumentasjon, samt årsoppgjør. 

© 2017 by Abacon