top of page

Karriere & samarbeid

Ønsker du å arbeide i et spennende miljø?
Samarbeid med oss da vel!


Vi er et ledende regnskapsbyrå som alltid ser etter muligheter for vekst og utvikling. Vi tror på styrken i samarbeid og ønsker å invitere regnskapsbyrå, revisorer eller regnskapsmedarbeidere til å bli en del av vår suksesshistorie.
 

Hvorfor samarbeide med oss?


Styrke gjennom samarbeid:
Vi tror på å bygge sterke partnerskap som kan dra nytte av hverandres kompetanse og ressurser. Ved å samarbeide med oss, vil du få tilgang til et dedikert team av erfarne regnskapseksperter og den nyeste teknologien innen regnskapsfaget.


Utvidet kundeportefølje:
Gjennom vårt samarbeid kan du dra nytte av vår etablerte kundebase og utvide din egen portefølje. Vi ønsker å samarbeide med regnskapsfagfolk som også kan ta med seg en portefølje av kunder, og vi er klare til å støtte deg i å betjene disse kundene på en effektiv og profesjonell måte.

Fokus på kvalitet og service:
Vi er dedikert til å levere høy kvalitet og personlig service til våre kunder. Ved å samarbeide med oss kan du være trygg på at dine kunder vil bli ivaretatt på best mulig måte, slik at du kan opprettholde og styrke dine kundeforhold.

Interessert i å bli vår samarbeidspartner?

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan samarbeide for å oppnå felles suksess. Vi ser frem til å høre fra deg!


Vennlig hilsen ABACON

bottom of page