top of page

Karriere

"Gjør regnskap til en lidenskap, ikke bare en jobb

 

- bli en del av vårt team og skap en meningsfull karriere!"

Er du vår nye kollega? Er du en dreven regnskapsfører, så har du nå mulighet for å bli en del av Bergens kanskje hyggeligste arbeidsplass.


Arbeidsgiver:    ABACON økonomi AS
Stillingstittel:    Autorisert regnskapsfører / regnskapsmedarbeider
Frist:                  Snarest

Ansettelse:       Fast


ABACON økonomi AS holder til sentralt i Bergen i lyse og trivelige kontorlokaler. Vi har god parkering og ligger sentralt i forhold til offentlig transport. Vi er et lite og sammensveiset lag erfarne medarbeidere. 

Har du lyst å bli vår nye lagspiller
 

Vi er så heldige å ha en solid og sterk vekst i vår kundemasse og søker derfor etter en ny kollega til vår ABACON familie. Den vi søker er eller har ønske om å bli autorisert regnskapsfører/regnskapsmedarbeider. 


Alle i ABACON er erfarne og kunnskapsrike innenfor regnskapsfaget og sine spesifikke områder. VI liker også å holde oss oppdatert på de lover og forskrifter som hele tiden er gjeldende, samt at det er viktig for oss at våre ansatte blir autoriserte. Dette for å sikre optimal kvalitet på arbeidet og en absolutt faglig kompetanse i selskapet.Vi skal ha det gøy på jobb, sånn er det bare!
Men viktigst av alt er det at våre ansatte skal ha det trivelig på jobb. Derfor er arbeidsmiljø, vennskap, latter og gode samtaler i lunsjen, noe vi legger sterk vekt på. Hver dag hos oss skal være en god dag.Arbeidsoppgaver
Du vil få en egen kundeportefølje, med tilhørende ansvar og oppgaver som følger med. Ansvar for kommunikasjon med kunden, tidsfrister, offentlig rapportering etc. Rapportering til daglig leder.Hvem er du?
Du har selvsagt god regnskapsforståelse og erfaring. Primært ønsker vi at du har autorisasjon, men dette er ikke et absolutt krav. Stillingen har stor grad av fleksibilitet og lar deg derfor ta ansvaret for din egen arbeidsdag.
Men viktigst av alt er at du fungerer godt sammen i team og vil bli et positivt tilskudd til vårt allerede gode arbeidsmiljø.Ønskede kvalifikasjoner
Autorisasjon eller ønsker om å bli autorisert. 
God regnskapsforståelse og erfaring.
Selvstendig, effektiv og nøyaktig.
Gode kommunikasjonsevner muntlig og skriftlig.
Samarbeider godt med andre mennesker og liker teamarbeid.
God faglig innsikt.
Kunne skape gode kunderelasjoner.
Ha et positivt vesen.

Har du erfaring med Visma systemer er det en fordel, men ikke et krav.

Våre systemer: (opplæring vil bli gitt)
Visma Business
Visma Dokumentsenter
Visma Rapporting
Visma Lønn
Visma eAccounting

 

Hva kan ABACON tilby?
Faglige utfordringer og gode utviklingsmuligheter.
Et inspirerende arbeidsmiljø og sammensveiset miljø.
En arbeidsplass som ikke er redd for å være nytenkende.
Hjemmekontor.
Voksent, faglig sterkt og uformelt miljø.
Konkurransedyktig lønn og betingelser.
Felles lunsj.
God balanse mellom arbeid og fritid.
Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver.

Stor påvirkning av egen arbeidshverdagAndre opplysninger
For ytterligere informasjon om stillingen, kontakt... 

Kristian Jæger
(styreleder)
kristian@nordic-arena.no
Telefon: 908 84 971


Vi ber deg om å ringe eller sende søknad og CV.
Vi behandler din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.


Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!Om arbeidsgiveren

ABACON er et autorisert regnskapskontor som ble etablert vinteren 2018. Vi holder til på sentrumsnære Fjøsanger i Bergen, med gode parkeringsmuligheter og god offentlig transport til kontoret. 


Selskapet drives av grunnleggerne Anne-Berit Henriksen og Håkon Hansen, som har en visjon om å være innovative i driften og alltid søke de beste og mest effektive løsningene for våre kunder. I tillegg har vi gode medarbeidere som sammen utgjør et faglig sterkt og kompetent team. 


Selv om vi er et nyetablert selskap, har vi til sammen 100 års erfaring fra regnskaps- og databransjen. Vi er autoriserte regnskapsførere med blant annet bakgrunn fra Økonomiforum Bergen AS. 


Vi i ABACON fokuserer på personlig kundekontakt, og våre kunder vil få en dedikert regnskapskonsulent som har ansvar for alle oppgaver, og som blir kundens kontaktpunkt mot oss. Ved utstrakt bruk av teknologi skal vi være kostnadseffektive uten at det går utover kvaliteten i vårt arbeid, og vi skal bruke tid der hvor det er mest verdifullt for våre kunder. 


Vi anvender Visma Business som produksjonssystem og legger til løsninger ut fra kundene sitt ønske og behov. Vi tilbyr løsninger på følgende systemer/plattformer:


-   Visma Business
-   Visma Dokumentsenter
-   Visma Rapporting
-   Visma Lønn
-   Visma eAccounting
-   Maestro
 årsregnskapssystemer
-   Betalingsløsninger via Zdata

bottom of page